Avantaje si castiguri

Distreaza-te si castiga
Noi iti oferim singurul loc de munca din Cluj-Napoca unde cu cat te distrezi mai mult cu atat castigi mai mult! Ca model hostess, munca presupune discutii si flirt prin intermediul Internetului cu persoane din strainatate, sa le distrezi si sa te distrezi si tu in acelasi timp. Cu cat discuti cu mai multa lume si reusesti sa iti faci mai multi amici, cu atat mai multi bani o sa castigi. Angajeaza-te la studioul nostru , fii vorbareata, jucausa, distreza-te si CASTIGA BANI pentru toate astea!
Castiguri in hostess online
Teoretic: nu exista limita de castig! Cu alte cuvinte castigurile sunt pe masura implicarii. Daca tratezi activitatea noastra ca loc de munca principal si te implici cu toata seriozitatea si devotamentul, cu siguranta si castigurile vor fi pe masura.
Practic: la studioul nostru se castiga si peste $3000 venit net lunar. Lucrand ca hostess online nu vei face milionul de dolari peste noapte, dar daca urmezi sfaturile trainerilor nostri, vei ajunge sa ai cel mai bine platit loc de munca din Cluj. Garantat!
Pentru castiguri cat mai mari, trebuie sa te dedici si sa iti dai interesul. Spre diferenta de orice alt loc de munca, unde primesti acelasi salar indiferent de cat lucrezi, la noi e fix invers! Cu cat lucrezi mai mult si esti mai interesata in a performa, cu atat mai multi bani vei castiga in fiecare luna.
Plata bilunara
Salarul fix garantat se plateste o data pe luna, iar comisioanele din incasari se platesc bilunar. Banii ii primesti cash, in mana.
Locatie centrala discreta si sigura
Studioul nostru din Cluj apartinand MIRAGE MODELS se afla in doua locatii centrale si discrete a Clujului, mai exact in complxul studentesc Hasdeu si pe strada REPUBLICII. foarte aproape de mijloace de transport in comun. Camerele de lucru sunt amenajate astfel incat sa creeze o atmosfera de lucru placuta si confortabila.AVEM PE DEPARTE CEL MAI LUXOS SI EXCLUSIVIST STUDIO DIN JUD CLUJ.
Noi iti punem la dispozitie totul!
Pentru a-ti garanta succesul si castiguri mari , studioul nostru iti pune la dispozitie cele mai performante echipamente adecvate activitatii . Camerele de lucru confortabile sunt dotate cu calculatoare de ultima generatie conectate la Internet prin fibra optica de mare viteza(linie business dedicata), microfoane profesionale, camere video HD, stative de lumini si alte echipamente necesare unui studio profesionist.
Iar pentru ca tu sa arati si sa te simti perfect iti punem la dispozitie tinute sexy si accesori de machiaj.
Trainerii nostri te vor pregati inca din prima zi pentru a deveni un model de succes. Echipa administrativa a studioului iti sta la dispozitie oricand, oferind suport tehnic si logistic, sfaturi si tot sprijinul de care ai nevoie.
Respect si profesionalism
Ne impunem atat noua cat si colaboratorilor nostri, standarde ridicate in ceea ce priveste profesionalismul si respectul fata de activitatea impusa. In studioul nostru vei fi tratata intotdeauna cu respectul si demnitatea cuvenita unui adevarat profesionist.
CAUTAM AGENTI DE RECRUTARE
Castiga ca si agent de recrutare cate 600 lei pentru fiecare persoana de sex feminin pe care o angajam ca model de chat adult prin recomandarea ta. Prezinta oferta noastra de angajare la cat mai multe persoane ce au peste 18 ani si vei avea surpriza placuta sa vezi ca sunt cateva persoane interesate de job. Cu cat prezintimai multor persoane oferta noastra de angajare, cu atat faci mai multi bani din recomandari, incasand pentru fiecare persoana pe care noi o angajam la recomandarea ta cate 600 lei.
Cum poti recruta?
Chiar daca in mod oficial lumea se fereste sa discute de chat, noi iti prezentam cateva idei pe care tu, ca agent de recrutare le poti pune in aplicare pentru a avea succes:
– incearca sa vorbesti cu fiecare persoana in particular / in mod privat. De obicei, daca discuti in mod deschis in cadrul unui grup despre chat, persoanelor interesate le va fi rusine sa isi manifeste interesul pentru oferta de munca in chat online.
– adu in discutie de cate ori poti avantajele si beneficiile angajarii la studioul MIRAGE MODELS din Cluj: oferim cel mai bine platit loc de munca din Cluj locul de munca este unul perfect legal si sigur, angajarea se face prin contract de munca, se ofera asigurare de sanatate, confidentialitatea si discretia sunt garantate in scris, programul este flexibil, poate fi full time sau part time, poate lucra orice femeie intre 18 si 45 de ani care stie limba engleza la nivel mediu.
– pentru persoanele deschise la minte poti face o prezentare mai directa, fara ocolisuri. Pentru persoanele mai conservatoare, e bine sa prezinti oferta de angajare intr-un mod mai subtil, ca pe un lucru interesant de care ai auzit sau ai citit recent pe Internet. In caz ca persoana cu care discuti e interesata de subiect atunci prezinta-i oferta detaliat.
Conditii
Consideram spre angajare doar femei intre 18 si 45 ani iar decizia finala de angajare o luam dupa un interviu fata in fata. Pentru validarea comisionului, persoana recomandata trebuie sa lucreze ca model chat adult/non adult la studioul MIRAGE MODELS cel putin 1 luna.
Plata comisonului catre agentii de recrutare se face prin contract de comision incheiat inainte de angajarea persoanei recomandate, la 10 zile de la incheierea perioadei minime de o luna de la angajare.

 

Intrebari frecvente
M-ar interesa acest job. Aveti nevoie de baieti?
Momentan nu angajam baieti. Ne pare rau.
Cat pot sa castig?
Castigul difera de la persoana la persoana, fiind cel mai infuentat de abilitatile tale personale. Poti castiga o suma care sa te multumeasca doar daca esti serioasa. Media lunara e de 1000-1500 $.
Pot sa lucrez si de la domiciliu?
Este posibil sa lucrezi si de acasa, dar intotdeauna recomandam studioul. Din motive bine intemeiate, credem ca poti sa castigi mai mult lucrand la studio, in conditii specific amenajate. Aici iti asiguram suport tehnic 24/24, conexiune stabila la internet, calculatoare si camere profesionale.
Cunosc limba franceza mai bine decat limba engleza. Este un dezavantaj?
Incurajam modelele noastre sa cunoasca si limba franceza care este din ce in ce mai cautata pe siturile de videochat. Nu este un dezavantaj, dimpotriva, cunoasterea inca a unei limbi poate sa iti aduca mai multi bani.