Despre

Despre Mirage Models
Vom incerca in continuare sa ne facem cunoscuti privitor la cine suntem si la domeniul nostru de activitate. Suntem o firma de hostess online cu mai multe studiouri in Cluj-Napoca care activeaza de mai bine de zece ani. Studiourile sunt amenajate in vile spatioase complet utilate si decorate in mod placut. Modele noastre beneficiaza de training si suport tehnic 24/24. Deasemenea, punem la dispozitia modelelor cadrul necesar realizarii portofoliilor cerute de siturile cu care lucram precum si cazare, la cerere.
Ai intre 18 si 45 ani, esti sau te simti o femeie tanara si cauti un loc de munca in Cluj? Noi iti oferim cel mai bine platit loc de munca din Cluj-Napoca. Garantat! La studiourile noastre sau de acasa poti sa castigi in medie intre 3000 si 12000 lei in fiecare luna! Trebuie doar sa stii limba engleza la nivel conversational, sa fii o fire comunicativa si sa ai un pic de curaj, de restul ne ocupam noi

 

Te intrebi CE E VIDEO MODELING-UL?
Ei bine, aceasta activitate consta in dialogarea directa, prin intermediul internetului, calculatorului si al camerei video cu diverse persoane din toata lumea. Discutiile dintre model si membru pot avea atat caracter non-erotic, desfasurandu-se pe diferite teme ca de exemplu: viata personala si profesionala, hobby-uri, muzica sau umor, cat si erotic.
Pentru linistea modelelor noastre, am ales sa lucram cu siteuri care nu pot fi accesate din Romania sub nici o forma. Ca o consecinta a seriozitatii de care am dat dovada, colaboram cu site-uri care ne-au asigurat exclusivitate pe Romania, siteuri care trimit banii cu procent de peste 50%, siteuri care nu au refund sau charge backs.  Membrii care intra pe pagina, platesc un pret pe minut in timp ce comunica cu dumneavoastra, de aceea pentru atragerea lor sunt necesare poze care sa va reprezinte insotite de o descriere atractiva.

 

De ce sa lucrezi de la un studio si nu de acasa?
A lucra de acasa este aparent mai convenabil decat a lucra intr-un studio. In ciuda faptului ca nu trebuie sa te deplasezi la studio, lucrand de acasa iti asumi nenumarate inconveniente. Un model care lucreaza de acasa niciodata nu o sa faca banii care ii face intr-un studio (acest lucru l-am dovedit la nenumerate modele care aveau o experienta mare). Daca lucrezi de acasa studioul nu-ti poate oferi siguranta de a lucra intr-un mediu legal, nu te poate proteja de anumiti indivizi care incearca sa faca comert cu poze, filme ilegale. Claritatea imagini, performanta calculatoarelor este foarte greu de obtinut de acasa. Suport technic pt a te verifica daca te vezi pe site, daca ai sunet, daca imaginea este clara, daca toti membrii te vad. In schimb, putem oferi suport pe siteuri si diferite promovari…etc.

 

Avantaje de a lucra in studioul nostru:
Iti asiguram persoane specializate in domeniul informaticii, care sunt disponibile 24/7 pentru a te ajuta neconditionat; in orice problema legata de calculator, lucru pe care nu il poti face singura acasa.
Daca te angajezi intr-un studio legal, primesti implicit contract de comision sau carte de munca,un document important pentru a dovedi vechimea in munca sau pentru a obtine un credit bancar. Pe cartea ta de munca nu apare ca ai lucrat in domeniul chatului. Te poti convinge daca citesti cu atentie conditii legale de angajare. Studioul iti ofera garantie ca niciodata in documente nu vei aparea ca ai lucrat in domeniul chatului.
Multe studiouri fantoma propun modelelor sa lucreze acasa, ele semnand un contract de colaborare. Acest contract nu are nici o valoare juridica, deoarece a face video-modeling acasa este ilegal.
Studiourile serioase lucreaza cu exclusivitate si cu siteuri neaccesibile din Romania, in care nu poti fi inregistrata in privat. Astfel nu mai risti sa apari pe internet sau sa fi vazuta de oricine si de oriunde. Beneficiati, de consultanta in domeniul machiajului si a tot ce tine de imaginea promovata pe site, lucru care se va reflecta automat si in performantele dvs financiare.
Admini care lucreaza pt noi te promoveaza pe siteurile care lucrezi.
Bonusuri si concursuri care valoreaza in jur de 2000$-3000$.

 

Lucreaza ca hostess online si de acasa:
Studioul nostru  iti ofera un loc de munca la domiciliu lucrand ca model de acasa. Daca ai peste 18 ani, vrei sa castigi in medie intre 500 si 2000 USD lunar si vrei sa lucrezi cand si cum doresti noi iti oferim posibilitatea sa lucrezi ca hostess online din confortul propriei case. Poti lucra individual (doar tu), in cuplu (cu prietena sau prietenul) sau chiar in trei (tu si inca doua persoane) fara ca nimeni din Romania sa te poata vedea.
Chatul de acasa e job-ul perfect pentru orice persoana care vrea sa castige in fiecare luna un venit consistent. Nu ai sef, nu ai program fix, lucrezi cat vrei si cum vrei din propria locuinta si in plus castigi de pana la 10 ori salariul prietenilor tai. Poti sa lucrezi la orice ora a zilei, in functie de cum iti faci tu programul.
Orice persoana majora, care are cel putin 18 ani impliniti si care se poate exprima la nivel mediu in limba engleza. Oricine poate lucra de acasa, fie ca e femeie, barbat sau shemale si indiferent de ce orientare sexuala are: heterosexual, bisexual, gay, transsexual, etc.

 

Cum sa lucrez de acasa?
Pentru a lucra in domeniu trebuie sa  ne contactezi ,sa iti facem conturi pe baza unor poze cu tine si trebuie sa detii urmatoarele
• un calculator = poate fi un PC desktop sau un laptop, nu e necesar sa fie de ultima generatie, dar cu cat e mai performant cu atat mai bine.
• o camera web = la fel, cu cat e mai performanta cu atat mai bine.
• conexiune la Internet = e necesara o conexiune stabila la internet, preferabil prin cablu.
• un spatiu de lucru = o camera sau un colt dintr-o camera care sa fie aranjat frumos si sa fie iluminat cat mai bine.

 

Oferta MIRAGE MODELS  de lucru de acasa
– iti oferim un contract de munca legal, prin care poti lucra in perfecta legalitate de acasa. Acest contract te ajuta sa acumulezi experienta pe cartea de munca si il poti folosi daca vrei sa iei un credit bancar.
– un procent de 70% din incasarile generate de tine pe toate site-urile pe care lucrezi, platit de 2 ori pe luna cash sau pe card
– training, sfaturi si suport dedicat permanent de la echipa noastra accesibila non-stop (chiar si in weekend)
– colaborarea cu un studio legal, ce iti garanteaza in scris seriozitatea, discretia si confidentialitatea
– posibilitatea de a face training la sediul studioului sau de a lucra oricand de la sediul studioului
– daca nu ai aparatura sau conditiile necesare, studioul nostru te poate ajuta sa le achizitionezi si sa-ti amenajezi in mod profesionist un spatiu de lucru la tine acasa, daca lucrezi in prima luna de la sediul studioului din Cluj.
Vrei mai multe detalii despre job sau esti gata de munca si vrei sa incepi sa faci chat de acasa? Completeaza formularul de contact si te vom contacta in cel mai scurt timp cu mai multe detalii.