Legal

Conditii legale

A lucra profesional implica obligatoriu si a lucra legal. Din dorinta de a fi profesionisti pana la capat, nu ne abatem de la cadrul legislativ aferent acestui domeniu de activitate.
In Romania activitatea de HOSTESS ONLINE este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. MIRAGE MODELSindeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale.Toate modelele noastre au contracte legale de munca, inregistrate la Inspectoratul Teritorial de munca Cluj-Napoca si beneficiaza de asigurari sociale si de sanatate. Pentru ca legislatia din Romania nu prevede meseria de model chat, angajarea se face ca manechin ,dactilografa sau operator PC.

Cerinte si acte

Pentru ca modelul sa lucreze legal sunt necesare urmatoarele acte: carte de identitate (buletin) care sa dovedeasca varsta minima de 18 ani si pasaport, carnet de conducere sau certificat de nastere.
Colaboarea noastra se face prin contract de comision sau prestari servicii, mijloc legal de plata. Pe cartea dumneavoastra de munca nu va fi precizat cuvantul de chat sau un cuvant care sa fie legat de aceasta activitate.

Facilitati

Facilitatile de a lucra cu contractele mai sus amintite sunt urmatoarele:

  • 100% legal.
  • Posibilitatea de a face un credit bancar raportat la veniturile reale realizate.
  • La fel de importante pentru noi sunt si restul detaliilor privind legislatia in vigoare: puncte de lucru declarate, licente software, venituri declarate la fisc, etc.
  • Studioul nostru va ofera sansa de a lucra intr-un astfel de domeniu, in conditii de top, legale, in locatii special amenajate pentru a crea o atmosfera degajata si plina de siguranta.
  • Banii se primesc in lei la cursul valutar de la BANCA NATIONALA din ziua care iti primesti banii.
  • Asigurare medicala.